Välkommen att boka husbilsplats hos oss

Våra campingplatser finns på Långholmen och i Tantolunden i Stockholm.

Boka nu      Book now      Jetzt buchen

Under 2023 har Långholmen öppet 11/5 till 17/9.
Tantolunden har öppet hela året.
Välkomna till oss!

Camping • Husbilar • Campingcars • Wohnmobile • Stockholm

Husbil Stockholm

Välkommen till Husbilstockholm!

Parkera din husbil i ett naturskönt område mitt i Sveriges huvudstad.

Husbilsstockholms campingplatser är perfekta för ditt besök i Stockholm. Här hittar du den service du behöver och är nära allt som staden har att erbjuda. Med god kommunikation kan du snabbt och enkelt komma till alla attraktioner i storstaden: Upptäck Gamla stan, shoppa i Stockholm City, ta färjan från slussen till Djurgården och se alla djuren på Skansen, underhåll dig själv på Gröna Lund eller besök Vasa museet.

Långholmens camping är öppen mellan maj och september och har 77 platser för husbilar. Tantolundens camping är öppen året runt och det finns 14 platser för husbilar.

Campingen som har allt!

Långholmens husbilscamping

Belägen mitt i Sveriges huvudstad och omgiven av skön natur. Mycket bra utgångsläge för ett besök i Stockholm.

Mellan maj och september erbjuder vi 77 platser för husbilar och den service ni behöver på vår härliga camping. Eftersom många uppskattar Långholmens camping rekommenderar vi att ni reserverar er plats i god tid.

Här kan ni njuta av en skön promenad längs med Söder Mälarstrand och beundra den vackra utsikten över Riddarfjärden samtidigt som ni kan vara säkra på att ha nära till allt vad Stockholm har att erbjuda.

 

Våra öppettider 2023

Campingen är öppen 2023-05-11– 2023-09-17.
Begränsade öppettider kan förekomma, påverkar det er bokning meddelar vi er. Utcheckning sker före kl. 12.00. Incheckning sker efter kl. 12.00.

bild
bild
Tantolunden

Idealisk för ett Stockholmsbesök!

Tantolundens husbilscamping

Ligger naturskönt och erbjuder storstadsliv på samma gång. Perfekta campingen för att besöka Stockholmsmässan, Kistamässan, Tele2 arena eller Friends arena.

En skön promenad tar er till Gamla Stan och till Slussen som är ett bra utgångsläge för att utforska Sveriges huvudstad. Pendeltågsstation och tunnelbanestation ligger på ett par hundra meters avstånd från campingen.

Så parkera här och spendera dagarna med sightseeing, shopping, restaurangbesök och njut av allt det kulturella utbudet storstaden har att erbjuda. Kom sen tillbaka till campingen för att njuta av naturen och lugnet.

Året om erbjuder vi 14 platser för husbilar och den service ni behöver på vår sköna camping. Eftersom många uppskattar Tantolundens camping rekommenderar vi att ni reserverar er plats i god tid.

Våra öppettider 2023

Vi har öppet alla dagar på året. Utcheckning sker före kl. 12.00. Incheckning sker efter kl. 12.00.

Klicka här för att boka din campingplats